⚠

Șterge contul tău

Introdu adresa de email pentru a solicita ștergerea contului. Îți vom trimite un link de confirmare.

Te-ai înregistrat cu Apple? Șterge contul din aplicația Kronly pentru iPhone (Setări → Șterge contul) și confirmă cu Apple: Kronly îi cere atunci companiei Apple să deconecteze Kronly de la ID-ul tău Apple. Dacă îl ștergi în alt mod, elimină apoi Kronly din Configurări → [numele tău] → Autentificare cu Apple, pe iPhone (pe unele versiuni iOS, în Autentificare și securitate), sau pe account.apple.com → Autentificare și securitate → Autentificare cu Apple.

Te-ai înregistrat cu Google? Dacă contul tău Google folosește o adresă Gmail sau Google Workspace, introdu-o în formularul de mai jos. Altfel, șterge contul din aplicația Kronly, la Setări → Șterge contul.

Contul tău nu are email? Șterge-l din aplicația Kronly, la Setări → Șterge contul. Nu poți primi email la adresa contului? Scrie-ne la support@kronly.eu.

Această acțiune este permanentă. Următoarele date vor fi șterse:
  • Profilul și datele de autentificare
  • Pontajele și fișele de prezență
  • Cererile de materiale
  • Fotografiile și atașamentele
  • Sarcinile atribuite
  • Apartenența la proiecte
Toate datele personale sunt șterse permanent în termen de 30 de zile de la confirmare, conform Politicii de Confidențialitate.